Laat je inspireren door onze klanten

Reviews

Video afspelen
Melissa de Rechter

"Mijn haar is niet meer futloos!"

Bekijk wat Melissa te vertellen had over haar ervaringen met de Happy Hair Box en hoe zij van droog en futloos haar naar een prachtige en volle bos is gegaan binnen minder dan 6 maanden!

Danielle Carati

"Al jaren ben ik opzoek..."

Hi, ik ben Daniëlle en kamp al jaren met veel jeuk op mijn hoofdhuid. Ik ben super gevoelig voor shampoos en wilde daar graag een oplossing voor. Al jaren ben ik op zoek naar een goed product en wat ik heel vervelend vond is dat ik vaak voor een nieuw product veel geld kwijt was om het te kopen en dan maar 1x kon gebruiken omdat het niet helemaal mijn product was. Via de Happy Hair Box kreeg ik verschillende samples om te kijken wat het beste bij mij paste. Ik twijfelde zeker niet vooraf om te investeren in de box omdat ik zo toe was aan expertise van iemand die veel meer over haar weet dan ik. Ik vond het daarom super fijn dat ik ontlast werd van al het zoekwerk en de onzekerheid of de producten wel echt de ingrediënten bevatten die goed voor mij zijn. 

Ik zou de box zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een shampoo zonder schadelijke stoffen en waar het haar de mogelijkheid krijgt om echt te gaan stralen!

Ellen van den Bogaard

"Wij zijn fan!"

Super fijne haardoek! Heel lichtgewicht stofje, lekker zacht en neemt veel vocht op. Blijft ook goed zitten door het elastiekje met knoop! De krullen van Lauren komen er mooi uit en mijn steile pieken worden een stuk droger dan met die onhandige en zware handdoek op mijn hoofd die elke keer afzakt. Kortom: wij zijn fan!

Yuna Gertsen

"Het kwam als geroepen"

De Happy Hair Box kwam als geroepen! Mijn haar was flink beschadigd en ik wilde het nu echt gaan herstellen. Maar ik had geen idee hoe?! Dus ik wilde professioneel advies gericht op mijn haar. En dat is precies wat ik kreeg!

Anke Warringa

"Kortom, 5 sterren!"

“Oke, normaal gesproken ben ik hier niet van, maar voor deze keer maak ik een uitzondering.”

Ik wil graag mijn ervaring delen met de Shambo haarhanddoek. De Handdoek is gemaakt van katoen en bamboe en is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Mijn eerste indruk: het materiaal voelt fijn aan. Lekker zacht en soepel. De handdoek is niet groot en ook niet zo dik. Ervaring: wat een fijne handdoek! Het formaat is precies goed. Geschikt voor lang haar, maar ook met korter en fijn er haar goed te gebruiken. Doordat de handdoek niet zo dik en zwaar is, zit het prettig op je hoofd. Door het houten knoopje blijft het goed zitten. Het materiaal is erg zacht voor je haar en neemt water goed op. Vervolgens is de handdoek ook snel weer droog. Kortom: 5 sterren!

Didy Lambij

"Ik ben helemaal blij!"

De handdoek kwam allereerst mooi verpakt binnen…echt een kadootje! Na het openmaken was ik verrast door de zachte en lichte kwaliteit. Geen ruwe handdoek, maar zachte bamboe katoen, hij voelt licht en dun. Normaal had ik altijd een dikke zware handdoekknot op mijn hoofd en moest ik ze vaak droogwrijven met als resultaat klitten en pluis. Deze handdoek absorbeert zo goed vocht dat ik mijn haar niet hoef droog te wrijven. Met een knoopje kun je de knot goed vastzetten. Ik ben helemaal blij met deze handdoek!
Download jouw

GRATIS!

Happy Hair Planner

Plan je persoonlijke haarroutine en vergeet nooit meer een product of wasdag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.