Onze missie:

"Vrouwen meenemen op ontdekkingsreis en zich mooi en zelfverzekerd laten voelen door het beste uit hun haar te halen"

Onze visie

Inspire others by just being you!

Als gedreven ambitieuze ondernemer, partner, moeder en bonusmoeder weet ik hoe het is om alle ballen in de lucht te houden en te streven naar een juiste balans tussen werk, gezin, vrienden, hobby’s en ga zo maar door. Een druk bestaan waar je alles zo goed mogelijk probeert te doen. En wanneer nemen we een momentje voor onszelf? Een kort rustmoment waarin we ons afvragen: wat wil ik eigenlijk, waar word ik blij van en  wat vind ik belangrijk?

Ik geloof dat we allemaal bezitten over schoonheid, kracht en  wijsheid én dat het er soms meer uit mag komen. We mogen onszelf meer gunnen. We mogen meer vertrouwen  hebben in onszelf en het onszelf waard vinden om dat fijne momentje te pakken.

Ik merkte dat veel vrouwen blij werden van de Happy Hair Box en genoten van het moment van openen van de Box tot en met het ontzorgd worden in routines en producten. De aandacht en focus voor hun haar leverden niet alleen mooie en gezonde lokken op, maar ook  een voldane glimlach in de spiegel en met zelfvertrouwen de deur uit lopen.

Aan dat geluksmomentje en aan deze persoonlijke journey wil ik graag bijdragen.

Mijn visie is dan ook om een wereld te creëren waarin we onszelf het waard vinden en te denken en te handelen vanuit vertrouwen. Maar ook om een bijdrage te leveren aan anderen. Ik ben dan ook super trots op onze samenwerking met Forestwise. Hoe tof is het dat we indirect bijdragen aan die grootse missie!

- Mavis 

Producten

Bekijk onze producten

5.00
Deze super zachte handdoek is gemaakt van biologisch katoen en bamboe, absorbeert water en verkort de droogtijd.
Meer informatie
0
Dit handboek is voor iedereen die zijn of haar mooiste haar weer tevoorschijn wil toveren.
Meer informatie
0
In de Happy Hair Box komt alles samen. Van advies op maat, natuurlijke haarproducten tot en met een eenvoudig stappenplan.
Meer informatie
Reviews

Laat je inspireren door onze klanten.

Download jouw

GRATIS!

Happy Hair Planner

Plan je persoonlijke haarroutine en vergeet nooit meer een product of wasdag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.