Help je mee met het op de markt brengen van natuurlijke en duurzame shampoo?

Shambo's shampoo
Vol zelfvertrouwen de deur uit lopen met een mooie bos met lokken, dát is mijn droom voor elke vrouw. Om hierbij te helpen start ik een natuurlijke en duurzame haarverzorging voor elk haartype, met ingrediënten uit de bossen van Borneo. Samen met de lokale boeren zorgen we voor het behouden van het regenwoud én creëren we een shampoo-formule die aansluit bij jouw haar. Doe jij mee?
Plan
Mijn missie is om een duurzame, natuurlijke, vegan en microplastics-vrije shampoo te ontwikkelen die CG-methode proof is en exact aansluit op je haareigenschappen en passend is voor ieder haartype.
Waarom deze crowdfunding?
Het spreekt me aan om anderen te betrekken bij dit avontuur en samen mijn producten te produceren en merk te laten groeien. Doordat ik nu 8 weken lang keihard campagne ga voeren hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken en onderdeel te maken van deze start. Zo hoop ik echt impact te kunnen maken, samen, met jullie! Want hoe tof is het om je haar te wassen met een natuurlijke shampoo, die mede dankzij jou op de markt is gekomen?
 
 
✔️ Transparante duurzame verpakking
✔️ Vrij van chemische ingrediënten
✔️ Geen microplastics of palmolie

Hoe kun je helpen?

Je kunt mij op twee manieren helpen. Door mij een bedrag te lenen of door alvast een product te kopen in de voorverkoop. Dat werkt als volgt:

 1. Lening

Je investeert een bedrag en krijgt je geld binnen 4 jaar terug met het eerste jaar een aflossingsvrije periode. Je ontvangt dan wel de jaarlijkse rente. Vervolgens ontvang je elke drie maanden een gedeelte van de aflossing + rente. De jaarlijkse rente bedraagt 2,5% én we hebben leuke extra’s voor je zoals korting op producten en een gratis Happy Hair Handbook.

Investeren is mogelijk vanaf €50.

2. Voorverkoop

Je helpt mij ook door nu alvast een shampoo, conditioner en/ of haarmasker te kopen. Er zijn drie varianten shampoo en conditioner: Bold, Balanced en Bright en er zijn twee typen haarmasker: mét en zonder proteïne. Ook met de opbrengst van de voorverkoop kan ik het produceren bekostigen.

De 6 voordelen van de haarproducten:

Korting op Shambo producten
Korting op het haarpakket
Korting én gratis accessoires
Video afspelen
Reviews

Mijn haar is niet meer futloos!

Bekijk hier de ervaringen van onze klanten met al onze Happy Hair producten.

Reviews

Laat je inspireren door onze klanten.

Ontdek het geheim voor mooi en glanzend haar

Met dit winterweer ook graag naar buiten met mooie, glanzende en pluisvrije lokken? 

In dit praktische handboek staat alles wat je moet weten om te komen tot mooi haar. Naast informatie over de juiste (natuurlijke) ingrediënten, routines en haareigenschappen,  staat er ook een planner in om je nieuwe haarroutine volledig te integreren in je huidige weekplanning. 

Hoe behoud je mooi en gezond haar? Tips voor pluis, tips voor volume en tips voor een gevoelige en jeukende hoofdhuid zijn onder andere thema’s die worden belicht.

Verder geloven we in een natuurlijke en holistische benadering van haarverzorging. Mooi en gezond haar start van binnenuit. Voeding, voldoende vitaminen, verzorgingsproducten en de juiste behandeling zijn belangrijke voorwaarden voor gezonder haar. 

Kortom: een handboek wat je inzicht geeft in de wondere wereld van haar en makkelijk in je handtas past! 🙂  

€14,95

Download jouw

GRATIS!

Happy Hair Planner

Plan je persoonlijke haarroutine en vergeet nooit meer een product of wasdag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.